Verkkokoulutus: Turvallisuus Pinskuissa

Elämässä sattuu ja tapahtuu – niin myös Pinskuissa, joten kaikenlaisiin kommelluksiin on syytä varautua. Turvallisuusohjeiden pyrkimyksenä on ennalta ehkäistä vahinkoja, mutta myös antaa valmiuksia niiden kohtaamiseen sekä niistä selviytymiseen. Pinskuissa turvallisuus on kaikkien yhteinen asia. Osallistu verkkokurssille ja kouluttaudu turvallisuuden asiantuntijaksi pinskutoiminnassa. 

 KOULUTUKSEN TIEDOT

Koulutus on maksuton ja sisältää koulutusmateriaalit. Koulutus järjestetään etänä Mukila- alustalla verkossa. Tarvitset osallistumiseen toimivan nettiyhteyden ja laitteen, jolla liityt Mukilaan.  Turvallisuuskoulutus on suunnattu luottamustoimisille, ohjaajille, koulutusohjaajille ja työntekijöille. Koulutuksessa käsitellään Pinskujen turvallisuusohjeita ja turvallisuutta koskevia linjauksia sekä toimintamalleja. Turvallisuuskoulutus antaa valmiudet suunnitella, toteuttaa ja arvioida turvallista toimintaa paikallisosastossa.

MITKÄ TURVALLISUUSOHJEET?

Pinskuliitto on julkaisee ensimmäistä kertaa toimintaa ohjaavat valtakunnalliset turvallisuusohjeet. Pinskujen turvallisuusohjeet on järjestön ja sen jäsenjärjestöjen perustoimintaa varten laadittu kokoelma ohjeita ja toimintatapoja, joilla taataan, että Pinskutoiminta on kaikille turvallista. Jokainen pinskutoimintaa järjestävä taho on velvollinen noudattamaan näitä ohjeita. 

KOULUTUKSEN OHJELMA

 9.00 Turvallisuusohjeet ja varautuminen

11.00  Suunnittelu ja analyysi 

13.00  Lounastauko

14.00  Onnettomuudet ja kriisin hallinta

16.00  Koulutus päättyy

MUKILAN KÄYTTÖ

Mukila on pinskuliiton oma virtuaalinen kokoushuonejärjestelmä, jossa voidaan järjestää kokouksia ja etäkoulutuksia. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon. Chrome ja Opera ovat parhaita Mukilan toimintaan, muilla selaimilla voi tulla yhteysongelmia.

Kirjaudu koulutukseen tästä linkistä: https://mukila.fi/turvallisuuskoulutus

Voit kopioida linkin suoraan selaimeesi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon.

Lisätietoa Mukilan käytöstä löytyy täältä: https://pinskupakki.fi/apuvali…/digitaaliset-palvelut/mukila

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA

Lisätietoa saat sähköpostilla: sanni.karlstrom@pinskut.fi

 

 

 

 

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
18.02.2021

 

Valitse montako osallistujaa haluat ilmoittaa tähän tapahtumaan. Voit ilmoittaa enintään kuusi samassa osoitteessa asuvaa yhdellä kertaa.
1. osallistuja
Osallistujan oma puhelinnumero jos sellainen on.
Osallistujan oma sähköpostiosoite jos sellainen on.
Yhteystiedot
Huoltajatiedot
Loppukaneetti
Olen lukenut Pinskujen henkilötietojen käsittelyn periaatteet ja ymmärrän sitoutuvani niihin ilmoittautuessani tähän tapahtumaan.
Olen lukenut ja hyväksyn Pinskujen yleiset tapahtumien osallistumis- ja peruutusehdot. Tiedostan ilmoittautumisen olevan sitova.

Ilmoittautuminen on sitova ja siinä sovelletaan Pinskujen yleisiä peruutusehtoja. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja ilmoittaa osallistujille erikseen mikäli tapahtuma peruuntuu esim. vähäisen osallistujamäärän takia.