Osallistuminen

Osallistujan on lähtökohtaisesti voitava osallistua tapahtumaan itsenäisesti. Poikkeuksena tästä ovat perhetapahtumat, jossa ohjelma on nimenomaan suunnattu perheille.

Mikäli osallistujalla on vaikea fyysinen tai psyykkinen vamma tai muu rajoite, on mukana oltava henkilökohtainen avustaja, jonka tiedot ovat ilmoitettava osallistujalistaan. Henkilökohtainen avustaja voi osallistua tapahtumaan kuluitta (ruokailut ja majoitus järjestetään yli vuorokauden kestävissä tapahtumissa), mahdollisista matkakuluista avustaja vastaa itse.

Osallistumisen peruuttaminen

Yleiset peruutusehdot Pinskujen tapahtumissa ja leireillä

  • Alle 2 viikkoa (14 päivää);mutta viimeistään 24 tuntia ennen tapahtuman alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Tätä ennen peruutuksen voi tehdä kuluitta. Tämä ei koske kansainvälisiä nuorisovaihtoja.
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan alle 24 tuntia ennen tapahtumaa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kansainvälisissä nuorisovaihdoissa peruminen kuluitta on mahdollista ainoastaan ennen matkalippujen tilaamista. Matkalippujen tilaamisen jälkeen tapahtuneissa peruutuksissa veloitamme koko osanottomaksun, paitsi jos kyseessä on sairaustapauksesta johtuva peruutus. Laskun maksamatta jättäminen tai tapahtumasta pois jääminen ei riitä peruutukseksi.
  • Mikäli tapahtumaan ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta tapahtumaan, osallistujan voi vaihtaa kuluitta ilmoittamalla siitä järjestäjille vähintään 48h ennen tapahtumaa. Alle 48h ennen tapahtumaa tehdystä osallistujatiedon vaihdosta perimme 20% lisämaksun osanottomaksun hinnasta, jos osallistujatiedon vaihto ei johdu sairaustapauksesta. Poikkeuksena on kansainväliset nuorisovaihdot, jossa osallistujatietoa ei voi vaihtaa ulkomaille suuntautuvien matkalippujen hankkimisen jälkeen.

Peruutus sairaustapauksissa:

  • Mikäli sairastuminen estää osallistumisen, palautetaan 100 % osallistumismaksusta takaisin edellyttäen, että sairaslomatodistuksen  esitetään viikon (7 vrk) kuluessa tapahtumasta järjestäjille.
  • Tapahtumapäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian järjestäjille (ks. yhteystiedot).

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.