Pinskut on myös monelle aikuiselle tärkeä harrastus, sillä toimintaa järjestävät pääsääntöisesti vapaaehtoiset ohjaajat. Pinskutoiminta on ennen kaikkea mielekästä ja tavoitteellista harrastustoimintaa sekä laadukkaan vapaaehtoistyön toiminta-areena lasten ja nuorten parissa.

Kiinnostaako sinua pinskutoiminta?

Kaipaatko merkityksellistä tekemistä? Liikenisikö sinulta aikaa toimia joskus leirikeittiössä tai tapahtumakuskina? Onko sinulla intoa ja ideoita suunnitella lasten ja nuorten kanssa tehtävää toimintaa? Haluaisitko ohjaajaksi kansainväliseen nuorisovaihtoon? Kiinnostaako lapsia ja nuoria koskeva päätöksenteko ja järjestöhallinto?

Kaikkia näitä ja monia muita vapaaehtoistehtäviä voi tehdä meillä Pinskuissa! Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, ota yhteys lähimmän aluekeskuksen työntekijään. Jos alueellasi ei ole alueellista tai paikallista pinskujärjestöä, autamme myös sen järjestelyissä. Pinskujärjestön perustamiseen ja toiminnan alkuun saattamiseksi on mahdollista saada myös taloudellista tukea, ota yhteys tällöin keskusjärjestön henkilöstöön tai hallintoon. Liiton henkilöjäseniä palvelevat jäsenjärjestöjen henkilökunta maantieteellisen sijainnin mukaisesti. Jos olet epävarma, minkä aluekeskuksen piiriin kuulut asuinalueesi perusteella, liiton järjestökoordinaattori voi auttaa tarvittaessa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Löydät Pinskuliiton keskustoimiston ja toiminta-alueiden yhteystiedot: täältä