TAPAHTUMA PERUTTU! Vapaaehtoistyön mallin verkkokoulutus 28.9.2023 ja 5.10.2023

Kuvassa nainen, joka katsoo ihmisjoukkoa.
Kuvassa nainen, joka katsoo ihmisjoukkoa.
Kuvassa nainen, joka katsoo ihmisjoukkoa.
Kuvassa nainen, joka katsoo ihmisjoukkoa.
Kuvassa nainen, joka katsoo ihmisjoukkoa.
Päivitys 27.9.2023: Tapahtuma ei saanut riittävästi ilmoittautumisia määräaikaan mennessä, joten tapahtuma on peruttu!

Miten vapaaehtoisia rekrytoidaan ja perehdytetään? Mitä tarkoittaa pestaus? Kuinka ylläpidetään jaksamista vapaaehtoistyössä ja annetaan palautetta rakentavasti? Tervetuloa opiskelemaan Vapaaehtoistyön mallista verkossa.


KOULUTUKSET TIEDOT

Koulutus järjestetään kahtena arki-iltana, 28.9.2023 torstaina sekä 5.10.2023 torstaina.

Koulutus alkaa molempina päivinä klo 17.00 ja päättyy viimeistään klo 19.30.

Koulutus on maksuton ja sisältää koulutusmateriaalit. Koulutus järjestetään etänä verkossa, Mukila-alustalla. Tarvitset osallistumiseen toimivan nettiyhteyden ja laitteen, jolla liityt Mukilaan. Koulutus on suunnattu luottamustoimisille, ohjaajille, koulutusohjaajille ja työntekijöille. Koulutuksessa käsitellään vapaaehtoistyön edellytyksiä pinskutoiminnassa. Koulutus antaa valmiudet vapaaehtoisten rekrytointiin, pestaukseen, hyvinvoinnin tukemiseen ja työn seurantaan.

MITÄ VAPAAEHTOISTYÖN MALLI JA PESTAUS TARKOITTAA?

Pinskujen vapaaehtoistyön mallin avulla huolehditaan vapaaehtoisten rekrytoinnista sekä pestauksesta aina vapaaehtoistyöntekijöiden motivointiin ja työn seurantaan asti. Vapaaehtoistyön mallin on tarkoitus havainnollistaa vapaaehtoistyötä ja tarjota työvälineitä vapaaehtoistyön tueksi.  Järjestön pestausjärjestelmä on sijoitettu osaksi vapaaehtoistyön mallia. Työtehtävien kohtuullista jakautumista pyritäänkin turvaamaan kyseisen pestausjärjestelmän avulla.

MUKILAN KÄYTTÖ

Mukila on pinskuliiton oma virtuaalinen kokoushuonejärjestelmä, jossa voidaan järjestää kokouksia ja etäkoulutuksia. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon. Chrome ja Opera ovat parhaita Mukilan toimintaan, muilla selaimilla voi tulla yhteysongelmia. Voit kopioida linkin suoraan selaimeesi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon. Lisätietoa Mukilan käytöstä löytyy täältä: https://pinskupakki.fi/apuvalineet/digitaaliset-palvelut/mukila

Kirjaudu koulutukseen tästä linkistä: https://mukila.fi/vapaaehtoistyonmalli

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA

Koulutukseen tulee olla ilmoittautunut vähintään viisi (5) osallistujaa ilmoittautumisen päättymiseen mennessä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostilla: lansirannikko@pinskut.fi

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
26.09.2023

 

Lomake on suljettu! Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt, tai se ei ole vielä alkanut.