PERUTTU: PINSKUKISAT 2021

Kuva: tyttö puhaltaa voikukkaa
Kuva: tyttö puhaltaa voikukkaa
Kuva: tyttö puhaltaa voikukkaa
Kuva: tyttö puhaltaa voikukkaa
Kuva: tyttö puhaltaa voikukkaa

Pinskukisat 2021 ON VALITETTAVASTI PERUTTU!

 

Tapahtuma uusi ajankohta on 10.-12.9.2021, tapahtuman paikkana toimii Ahtelan leirialue.

Pinskukisoissa tullaan aistimaan, oivaltamaan, vaikuttamaan ja onnistumaan! Pinskuliiton valtakunnalliset Pinskukisat järjestetään Ahtelan leirikeskuksessa 10.- 12.9.2021. Pinskukisat painottuvat ohjelmasisällöltä luonto- ja seikkailutoimintaan, luvassa on mm. melontaa, erä- ja ensiaputaitoja, puukiipeilyä ja aisteja herättelevä rastirata. Itsensä haastamisen vastapainona, voit vaikka nukkua päiväunet luonnossa ja tutustua uusiin ystäviin!

Ohjelma

Pinskukisat painottuvat ohjelmasisällöltään seikkailu- ja luontokasvatuksen toiminnallisiin menetelmiin. Lapset ja nuoret pääsevät tavoittelemaan elämyksiä ja omia rajojaan turvallisessa ympäristössä. Pinskukisojen ohjelma on rakennettu erinlaisista aktiviteeteistä, eli toimintatuokioista. Ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa on hyödynnetty järjestön ohjelmauudistuksen sisältöä ja pinskuohjelmaa. 

Pinskukisoissa ikäryhmät 7-9- vuotiaat, 10-12- vuotiaat ja 13-15- vuotiaat suorittavat omaa ohjelmaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pääsee toimimaan, mutta sisällössä ja aktiviteetin haastavuudessa on huomioitu kunkin ikäryhmän tarpeet. Näin toiminta ei ole liian haastavaa kenellekkään, mutta jokainen pääse myös kokeilemaan omia rajojaan.

Pinskukisoissa otetaan käyttöön järjestön aktiviteettimerkit, joita kerätään aktiviteetteihin osallistumalla. Aktiviteettimerkit ovat myös suunniteltu ikäryhmien mukaan, sillä niitä on tarkoitus kerätä myös jatkossa pinskutoiminnassa. Aktiviteettimerkkien keräämistä varten, jokainen osallistuja saa oman passin.

Vastuuohjaajat ja majoitus

Tapahtumassa jokaisella alle 15-vuotiaalla on nimetty vastuuohjaaja, jotka pyritään jakamaan piirijärjestöttäin, jotta jokaisella olisi tuttu ohjaaja matkojen ja tapahtuman aikana. Tapahtumassa majoittaudutaan pääsääntöisesti leirikeskuksen sisätiloissa, mutta mahdollisuus myös nukkua ulkona puolijoukkueteltassa. Mikäli sinussa elää pieni retkeilijän alku, muista ilmoittaa tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä, että sinua kiinnostaa nukkua teltassa.

Hinta

  • 40 euroa 31.7.2021 mennessä tulleet ilmoittautumiset

  • 50 euroa 1.8.- 23.8.2021 välisenä aikana tulleet ilmoittautumiset

  • Hinta sisältää majoitukset, ruokailut, ohjelman ja vakuutukset

  • Hintoihin lisätään 10 euroa kuljetusmaksu, mikäli osallistuu yhteiskuljetukseen. 

Lisätiedot

  • Peruutusehdot 

  • Lisätietoa: raisio@pinskut.fi / puh. 044 967 4493

  • Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan talkoolaisena, ilmoittaudu tapahtumaan ja ole yhteydessä pestausvastaavaan Sara Åkerberg sähköpostitse sara.akerberg@pinskut.fi

  • Ajantasaista tietoa pystyt seuraamaan helposti myös instagram- tililtä: pinskukisat sekä facebook- tapahtumasta: Pinskukisat 2021

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
23.08.2021

 

Lomake on suljettu! Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt, tai se ei ole vielä alkanut.