Ohjaajakahvila: pinskuohjelma ja aktiviteetit

Turina alkaa klo 17:00 osoitteessa https://mukila.fi/ohjaajakaffila


Pinskuliiton ohjelma- ja koulutusjaosto kutsuu kaikki pinskuohjaajat ensimmäiseen valtakunnalliseen ohjaajakahvilaan maanantaina 22.3.2021 kello 17:00 alkaen. Ohjaajakahvila on pinskuohjaajina toimiville tarkoitettu keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus, jonka tavoitteena on jalostaa ja pallotella erilaisia ideoita ja haasteita, sekä tarjota valtakunnallista vertaistukea.

Ajan hengen mukaisesti tapahtuma järjestetään etänä verkossa, eli käytämme Pinskujen omaa Mukila-videopuhelualustaa. Tietokoneella käytettäessä Mukila ei vaadi ohjelmien asentelua, puhelimella osallistumiseen tarvitset Jitsi Meet -apin. Ohjeet Mukilan käyttöön löytyvät Pinskupakin apuvälineet-osiosta: https://pinskupakki.fi/apuvalineet/digitaaliset-palvelut/mukila

Ensimmäisen ohjaajakahvilan aiheena on pinskuohjelma ja aktiviteetit. Liiton koulutus- ja ohjelmajaosto on parhaillaan työstämässä aktiviteettimerkkejä ja niihin liittyviä aktiviteetteja. Merkkijärjestelmä on tarkoitus lanseerata kesäkuuhun mennessä ja siihen kaivataan näkemyksiä eri taustaisilta ohjaajilta.

Ilmoittauduthan ohjaajakahvilaan viimeistään perjantaina 19. päivä jotta ohjelman rakenne osataan suunnitella osallistujamäärän mukaan. Kahvilassa on vielä tilaa, kaikki mukaan.

 

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
22.03.2021

 

Lomake on suljettu! Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt, tai se ei ole vielä alkanut.