Nuorisovaihto Saksassa 2024

Nuorisovaihto Saksaan 29.7.-7.8.2024.
Nuorisovaihto Saksaan 29.7.-7.8.2024.
Nuorisovaihto Saksaan 29.7.-7.8.2024.
Nuorisovaihto Saksaan 29.7.-7.8.2024.
Nuorisovaihto Saksaan 29.7.-7.8.2024.

Lähde mukaan seikkailuun tapaamaan saksalaisia ja unkarilaisia nuoria! Yhteistyökumppanijärjestömme Kinderring Berlin kutsuvat pinskut nuorisovaihtoon 29.7.-7.8.2024 Berliinin läheisyyteen Saksaan. Haemme Pinskujen nuorisovaihtoryhmään kahta täysi-ikäistä yli 20-vuotiasta ohjaajaa ja viittä 13-15-vuotiasta nuorta. Ohjaajalle matka on ilmainen ja siihen annetaan perehdytys Pinskujen keskustoimiston toimesta. Matkan omavastuuhinta nuorelle on 390€, joka sisältää lennot, majoituksen ja ruuan matkan aikana. Omavastuuhinnan voi myös sovittaessa maksaa neljässä erässä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nuorisovaihtoon lähtevät nuoret tapaavat toisensa ja vaihtoon lähtevän ohjaajan kaksi kertaa ennen varsinaista vaihtoa.

Matkalle lähtijä sitoutuu yhteisten pelisääntöjen noudattamiseen ja pinskuarvojen mukaan toimimiseen. Ulkomaille lähteminen ilman huoltajaa ja mahdollisesti täysin uusien ihmisten kanssa voi olla uusi ja jännittävä kokemus nuorelle. Matkalla on erittäin tärkeää toimia annettujen ohjeiden mukaisesti ja kunnioittaa toisia ihmisiä. Kumppanimaan tapoihin ja kulttuuriin on hyvä suhtautua avoimesti: asiat voidaan tehdä hyvinkin eri tavoin kun Suomessa, mikä voi tuntua aluksi oudolta. Vieraat tavat eivät kuitenkaan ole sen huonompia kuin suomalaiset tavat ja niistä voi oppia uusia asioita siitä, kuinka eri puolilla maailmaa eletään. Kiusaamiseen ja syrjintään on nollatoleranssi.

Jos matkaan ilmoittautuu enemmän kuin viisi nuorta, matkaan pääsevät etusijalla ensikertalaiset.

Osallistujat ovat Pinskujen järjestövakuutuksen piirissä. Vakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta. Matkat kotimaassa tulee kustantaa itse, poislukien ohjaajan matkakulut. Nuorisovaihdon tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Lisätietoa leiripaikasta löydät englanniksi täältä: https://zebrakagel.de/index.php/en/

Kansainväliselle leirille ohjaajaksi lähtevältä edellytetään Pinskujen ohjaajakurssin suorittamista, kv-ohjaajan perehdytykseen osallistumista ja edellytetään ennakkotapaamisiin ja lähtöperehdytykseen osallistumista.

Ilmoittaudu mukaan 21.4.2024 mennessä. Tällä ilmoittautumislomakkeella ilmoittautuvat sekä nuoret (13-15v.) että ohjaajat. Pinskujen keskustoimiston henkilöstö vahvistaa ilmoittautumisen erillisellä sähköpostilla.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan Pinskujen tapahtumien osallistumis- ja peruutusehtoihin. https://pinskupakki.fi/toiminta/osallistumis-ja-peruutusehdot

Lisätietoa saat Anna-Mari Piriseltä

anna-mari.pirinen@pinskut.fi

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
21.04.2024

 

Lomake on suljettu! Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt, tai se ei ole vielä alkanut.