Koulutusohjaajankoulutus 28.-29.1.2023

Läppäri ja kuulokkeet
Läppäri ja kuulokkeet
Läppäri ja kuulokkeet
Läppäri ja kuulokkeet
Läppäri ja kuulokkeet

Moikka!

Tervetuloa Liiton ja Hämeen yhteistyössä järjestämään koulutusohjaajakoulutukseen 28.-29.1.2023. Koulutus järjestetään etänä Pinskujen Mukila-alustalla. Tarkemmat ajat, mukila-osoite ja ohjelma ilmoitetaan lähempänä.

Lisätietoa koulutuksesta löydät Pinskupakista https://pinskupakki.fi/koulutus/peruskurssit/koulutusohjaajan-kurssi

Mukila on Pinskuliiton oma virtuaalinen kokoushuonejärjestelmä, jossa voidaan järjestää kokouksia ja etäkoulutuksia. Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennakkoon. Voit kopioida kokouksen linkin suoraan selaimeesi. Chrome ja Opera ovat parhaita Mukilan toimintaan, muilla selaimilla voi tulla yhteysongelmia.
Lisätietoa Mukilan käytöstä löytyy täältä: pinskupakki.fi/apuvalineet/digitaaliset-palvelut/mukila

Mikäli on kysyttävää otathan yhteyttä:

Hämeen Toiminnanohjaaja Riina Lindstedt, hame@pinskut.fi, 0400804677

 

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
23.01.2022

 

Osallistun ensimmäistä kertaa kuluvana vuonna KSL:n kurssille. Jos vastasit kyllä, vastaa lisäkysymyksiin koulutuksesta, työmarkkinastatuksesta ja äidinkielestä.
Olen lukenut ja hyväksyn Pinskujen yleiset tapahtumien osallistumis- ja peruutusehdot. Tiedostan ilmoittautumisen olevan sitova.

Ilmoittautuminen on sitova ja siinä sovelletaan Pinskujen yleisiä peruutusehtoja. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja ilmoittaa osallistujille erikseen mikäli tapahtuma peruuntuu esim. vähäisen osallistujamäärän takia.