PINSKUPEDAGOGIIKKAPÄIVÄT (peruttu)

Pinskuliitto joutuu valitettavasti siirtämään valtakunnalliset Pinskupedagogiikkapäivät 28.-30.1.2022 syksylle 2022 vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Korvaavasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin tänä vuonna.

Kiitämme ohjaajia kiinnostuksesta koulutustapahtumaa kohtaan. Seuraattehan jatkossakin aktiivisesti ilmoittautumisen uudelleen avautumista. Meille Pinskuissa on kaikkien hyvinvointi ja terveys on äärettömän tärkeää ja haluamme omalta osalta ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä.

Pinskupedagogiikkapäivät järjestetään Naantalin Kesärannassa 28.-30.1.2022. Valtakunnallinen tapahtuma on suunnattu kaikille pinskuohjaajille. Pinskupedagogiikka päivillä syvennetään pinskupedagogista osaamista, harjaannutetaan rakentavan keskustelun pelisääntöjä ja vahvistetaan turvallisuuteen liittyvää osaamista yhteistä hauskanpitoa unohtamatta.

KOULUTUKSEN TIEDOT

Koulutus on suunnattu kaikille täysi-ikäisille pinskuohjaajille. Pinskujen työntekijät ovat myös tervetulleita koulutukseen. Pinskuliitto edellyttää osallistujilta voimassa olevaa koronapassia. Koronapassi tarkistetaan tapahtumaan saapumisen yhteydessä. Koulutuksen järjestämisestä vastaa Pinskuliitto yhteistyössä KSL- opintokeskuksen kanssa. Kouluttajina toimivat Pinskuliiton koulutusohjaajat, työntekijät ja KSL:n kouluttajat. Koulutus on maksuton ja sisältää koulutusmateriaalit, majoituksen sekä ruokailut ja vakuutuksen.

MAJOITUS KESÄRANNASSA

Koulutus järjestetään Raision kaupungin virkistysalueella Kesärannassa. Ohjaajille korvataan matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon taksan mukaisesti jälkikäteen matkalaskua vastaan. Matkalaskuja saatavilla koululutuspaikalla. Pinskuliitto järjestää pitkän matkan päästä tuleville yhteiskuljetuksen Turun keskustan kupeesta Naantaliin. Ilmoita yhteiskuljetuksen tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman tilat ovat esteettömät saunoja lukuun ottamatta.

Lisätietoa leirikeskus Kesärannasta löydät täältä: https://www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuorten-toiminta/nuorisotilat-ja-kesarannan-leirikeskus/kesarannan.

PAKKAA MUKAAN

Koulutuksessa pyritään järjestämään sisältöä myös ulkona, joten varaa sään mukaiset ja riittävät varusteet. Pakkaa omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan. Lisäksi voit halutettassasi varautua saunavarusteilla.

KORONATILANNE

Pinskuliitto edellyttää osallistujilta voimassa olevaa koronapassia. Koronapassi tarkistetaan tapahtumaan saapumisen yhteydessä. Koulutus järjestetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja erityisjärjestelyitä noudattaen. Seuraamme aktiivisesti yhteiskunnallista tilannetta ja tiedotamme sen perusteella mahdollisesta tapahtuman peruuntumisesta jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti.

KOULUTUKSEN OHJELMA

Ilmoittautumisen ohessa on koulutuksen alustava ohjelma, joka voi vielä muuttua.

Perjantai

17.00 Saapuminen alkaa joustavasti

19.00 Pinskuohjelman mukainen aktiviteettityöpaja (toiminnallinen)

20.30 Iltapalaa ja saunat

Lauantai

7.30 Aamiainen 

9.00 Pinskupedagogiikka- työpajat

13.00 Lounas

14.00 Pinskupedagogiikka- työpajat

17.00 Päivällinen

18.00 Miten toimia kun huoli lapsesta herää

20.00 Pinskutekopalkinnon myöntäminen

20.30 Iltapalat ja saunat

Sunnuntai

7.30 Aamiainen

9.00 Rakentavan keskustelukulttuurin pelisäännöt (KSL)

13.00 Lounas

14.00 Siivoukset, pakkaukset ja kotiin lähtö

LISÄTIEDOT 

Haluatko kysyä jotain koulutukseen liittyen? Ota yhteyttä: Sanni Karlström/ sanni.karlstrom@pinskut.fi.

 

 

 

Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautuminen päättyy: 
14.01.2022

 

Lomake on suljettu! Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt, tai se ei ole vielä alkanut.