Tapahtumapaikan luominen

Tässä ohjeessa selitetään miten Pakkiin luodaan uusi tapahtumapaikka tapahtumissa käytettäväksi. Tapahtumapaikat löytyvät myös karttana omalta sivultaan (https://pakki.pinskut.fi/toiminta/tapahtumapaikat), josta kaikki voivat etsiä sopivia leirikeskuksia tai kokoustiloja tapahtumilleen.

Mikäli yrität lisätä tapahtumaa mutta haluamasi tapahtumapaikka ei löydy listasta, sinun täytyy ensin lisätä se sinne. Linkki tapahtumapaikan lisäämiseen löytyy sekä Tapahtumapaikat-sivulta että tapahtuman lisäämislomakkeesta Paikka-kentän alta.

Nimeä tapahtumapaikka selkeästi, esim. jos kyseessä on leirikeskus, kirjoita se nimeen. Lähde siitä oletuksesta että lukijalla ei ole aavistustakaan mikä paikka on kyseessä. Body-tekstikenttään voit laittaa vapaamuotoisia lisätietoja, kuten vaikkapa ajo-ohjeet.

Jokaisesta tapahtumapaikasta on kerrottava tietyt perustiedot. Valitse tapahtumapaikan tyyppi Paikkatyyppi-kentästä (huom. lisää vaihtoehtoja tulossa), lisää osoite Postiosoite-kenttään ja valitse postitoimipaikka Postitoimipaikka-kentän listasta.

Jos tapahtumapaikka ei ole kiinteä vaan tapahtumassa liikutaan isommalla alueella, joudut soveltamaan. (Ks. esim. Pääkaupunkiseudun ulkosaaristo)

Pakki ei osaa (ainakaan vielä) hakea koordinaatteja osoitteen perusteella joten joudut tekemään sen käsin. Etsi tapahtumapaikka kartalta ja valitse kartan alareunan työkalupalkista vasemman reunan pistetyökalu (muut poistuvat käytöstä ennen pitkää) ja klikkaa sillä piste kartalle.

Klikattuasi piste kartalla muuttuu siniseksi ja kartan alla olevaan tekstilaatikkoon ilmestyy koordinaattitekstiä. Homma on valmis ja voit klikata "Tallenna".

Valmis Tapahtumapaikka-sivu näyttää tältä. Paikan nimi, kartta ja linkki tälle sivulle tulevat näkyviin jokaiselle tapahtumasivulle.

Tämän sivun lyhytosoite on: pinskupakki.fi/node/5501